Стопкадър бТВЗаместник-председателят на ГЕРБ Томислав Дончев направи професионален коментар за новия

...
Стопкадър бТВЗаместник-председателят на ГЕРБ Томислав Дончев направи професионален коментар за новия
Коментари Харесай

Дончев от ГЕРБ скастри Ризова след неудобен въпрос за ДПС

Стопкадър бТВ

Заместник-председателят на ГЕРБ Томислав Дончев направи професионален коментар за новия длъжностен кабинет, само че в един момент видимо се изнерви след въпрос на Цветанка Ризова за какво няма да ръководят с ГЕРБ.

Отговарял съм 742 пъти на този въпрос. Няма неразрешени партньорства, само че едно партньорство би трябвало да провокира доверие и социална поддръжка, а не да разделя обществото, отговори дипломатично в „ Лице в лице “ той.

Това обаче не бе задоволително на Ризова и тя изиска по-конкретен отговор.

Както споделих, на този въпрос съм отговарял 742 пъти, в случай че желаете може да отговоря за 743-ти, продължи да държи на своето Дончев.



Ризова обаче не отстъпи от позицията си и настойчиво настояваше политикът да й даде яесо отговор, при което той я скастри: Не се разбираме доста добре с Вас през днешния ден. Трябва да повторя думи на Бойко Борисов.

Ами, повторете ги, прикани Цветанка и това в последна сметка наложи Томислав да бъде по-изчерпателен.

Едно партньорство не би трябвало да провокира разделяне в обществото, а аз се багра, че има заплаха такава двустранна коалиция да провокира проблеми и процеси на разделяне в обществото. А българското общество така и така е разграничено и фрагментирано, и няма да разясня, че всичко, което се е случило през последните месеци, разрушава дребното останали здрави стени и колони в държавността, съобщи по бТВ Дончев.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР